דף הבית / כללי / אוזני המן קלאסיות במילוי פרג

אוזני המן קלאסיות במילוי פרג

מצרכים לבצק אוזן המן:


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות קטנות

1/2 כוס אבקת סוכר מנופה

1 חלמון

1 ביצה

2 וחצי כוסות קמח לבן מנופה

1/8 כוס פרג שלם

 

מצרכים למילוי פרג:  

כמות המילוי תספיק לכם ל-2 מנות של הבצק.  השתמשו בחצי מהמילוי עכשיו ובחצי השני כשתכינו משלוח מנות, או תכפילו את המתכון לבצק.

1ו- 1/2 כוסות חלב

1ו-1/2 כוס סוכר

4 כוסות פרג טחון טרי

100 גרם חמאה

50 גרם פירורי עוגיות/ שקדים טחונים

1 כפית קינמון

1 כפית אגוז מוסקט טחון

1/2 כוס ריבת שזיפים פובידל

 

 

אופן ההכנה:

בקערת המיקסר עם וו גיטרה מעבדים אבקת סוכר וחמאה למרקם קרמי.

מוסיפים את הביצה ומערבבים מעט,

לאחר מכן, מוסיפים את המצרכים יבשים: קמח, פרג שלם ומעבדים עד החיבור (יש להיזהר מלישת יתר).

מניילנים את הבצק ומקררים חצי שעה במקרר כדי שיהיה נוח לרדד אותו.

מרדדים את הבצק עד עובי של 4 מ"מ. קורצים עיגולים בקוטר של 6 ס"מ לאוזן המן סטנדרטית.

מסדרים את העיגולים הקרוצים על גבי תבנית עם נייר אפייה ומזלפים במרכז את מילוי הפרג.

להכנת המילוי:

מחממים חלב וסוכר בסיר עמוק על אש נמוכה עד לרתיחה ומכבים את האש.

מוסיפים את הפרג הטחון ומערבבים כ-5 דקות עד שהנוזלים נספחו בפרג. מוסיפים קינמון, מוסקט, פירורי עוגיות וחמאה וטורפים עד איחוד, מוסיפים את הריבה. שומרים במקרר עד השימוש.

מחממים תנור ל- 170 מעלות. סוגרים את העיגולים לצורת אוזן המן, אופים 15 דקות עד קבלת צבע זהוב.

אוזני המן קלאסיים
צילום: בני גם זו לטובה

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

פרי עם חבר על ארבע. צילום פרטי

ראשל"צ: "אנחנו לא מוסרים כלב לכל אחד"