דף הבית / מתכונים / צ'יפס שעועית צהובה

צ'יפס שעועית צהובה

מצרכים:


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


שקית שעועית קפואה

כוס שמן זית

מעט מלח גס

תבלינים לפי הטעם: פפריקה מתוקה וחריפה, שום גבישי, תבלין גריל

 

אופן הכנה:

על תבנית מרופדת בנייר אפייה, משטחים שעועית צהובה קפואה (בעודה קפואה), משמנים בשמן זית איכותי, ממליחים במעט מלח גס, אפשר לתבל לפי הטעם בתבלין גריל, שום גבישי, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה.

מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 250 מעלות, עד הזהבה מלאה. לא לחשוש אף מהשחרה חלקית של השעועית, זה נותן לה מרקם קראנצ'י וצ'יפסי.

צ'יפס שעועית צהובה
צילום: יח"צ

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

פילה מוסר. צילום: שרית גופן

פילה מוסר על מצע פירה