דף הבית / מתכונים / טבעות בצל פריכות

טבעות בצל פריכות

מצרכים:


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


1 ק"ג בצל קלוף

1 מכלי רוויון

1/4 כפית פפריקה חריפה

כפית מלח

2 כוסות קמח

1כוס קמח תירס גס (כמו של פולנטה או ממליגה)

 

אופן ההכנה:

פורסים את הבצל לטבעות, עדיף לפרוס באמצעות "מנדולינה", אם יש.

משרים אותם ברוויון לפחות 15 דקות (רצוי עד שעה). מוציאים ומעבירים לקערה בה ערבבנו את כוסות הקמח. בוזקים פפריקה חריפה ומלח ומערבבים. מטגנים בסיר עם שמן חם, מוציאים לצלחת עם נייר סופג ומגישים מיד.

טבעות בצל. צילום: יורם אשהיים
טבעות בצל. צילום: יורם אשהיים

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

פילה מוסר. צילום: שרית גופן

פילה מוסר על מצע פירה