מצרכים:
1 ק"ג בצל קלוף
1 מכלי רוויון
1/4 כפית פפריקה חריפה
כפית מלח
2 כוסות קמח
1כוס קמח תירס גס (כמו של פולנטה או ממליגה)
אופן ההכנה:
פורסים את הבצל לטבעות, עדיף לפרוס באמצעות "מנדולינה", אם יש.
משרים אותם ברוויון לפחות 15 דקות (רצוי עד שעה). מוציאים ומעבירים לקערה בה ערבבנו את כוסות הקמח. בוזקים פפריקה חריפה ומלח ומערבבים. מטגנים בסיר עם שמן חם, מוציאים לצלחת עם נייר סופג ומגישים מיד.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]