n
דף הבית / אוכל / מאפינס קישואים טבעוני

מאפינס קישואים טבעוני

מאפינס קישואים
צילום: שירן כהן שי

מחפשים מתכון טעים ובריא למאפינס קל להכנה שגם ילדים יאהבו? הנה מתכון למאפינס מעולה הכולל שימוש במאנג'טים מאפינס של המותג If You Care ושומר על איכות הסביבה

באדיבות הנטורפתית והשפית מורן שטרום לחברת אורגניקזון

 

מצרכים:

תבנית מאפינס עד קוטר 5 ס״מ ליחידה

3 קישואים גדולים

1 בצל גדול

1 גבעול כרישה

1/2 כוס קמח כוסמין/ קינואה

1/2 כוס מים

1/3 כוס שמן זרעי ענבים

2 ביצים טרופות (טבעוניים יוכלו להמיר ב-6 כפות צ׳יה שהושרו למשך חצי שעה בכוס מים)

1 כף אבקת מרק טבעית טבעונית

1 כפית מלח הימאליה ורוד

3/4 כפית פלפל שחור

מאנג׳טים למאפינס של המותג If You Care

 

אופן ההכנה:

חממו תנור ל- 180 מעלות.

גרדו לתוך קערה בפומפיה את הקישואים והבצל והניחו במסננת, כך שתסננו את הנוזלים.

קצצו לטבעות את 2/3 התחתונים של הכרישה (בחלק הירוק, לא נשתמש).

הוסיפו את הביצים הטרופות, המים והשמן וערבבו היטב.

הוסיפו את הקמח ואבקת המרק וערבבו היטב.

הכניסו את המאנג׳טים לשקעים ומזגו לתוכם את התערובת. הכניסו לאפיה ל45 דקות.

המאפינס במיטבם בטמפרטורת החדר ביום ההכנה ויום לאחריו, ניתן להקפיא אותם בקופסא סגורה עד חודש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

מוזיאון רמת גן לאמנות ישראלית. צילום- אלעד שריג

יום המוזאונים הבינלאומי 2024 ברמת גן

תפריט נגישות