n
דף הבית / אוכלים בחוץ / "אנחנו רוצים לתת לכולם הזדמנות לטעום"

"אנחנו רוצים לתת לכולם הזדמנות לטעום"

קים קוי סושי, מקדש הסושי הרחובותי חוגגים שלוש שנים ומדווחים על שינויים בתפריט

תמונה של WhatsApp‏ 2024-04-16 בשעה 12.20.50_d25fccf8

בקים קוי סושי בר מתרגשים לקראת חג הפסח, "את ההכנות לפסח התחלנו בשבוע האחרון, והן כוללות בניה של תפריט מותאם לחג כך שכל המוצרים ישמרו על הטעם והאיכות שלהם מצד אחד ומצד שני יתאימו להלכות החג. לקחנו את האורז והתאמנו אותו יחד עם הרטבים שמרכיבים אותו ויוצרים את הטעם המוכר, חלק מהציפויים שלנו הותאמו כך שלא ויתרנו על הקריספי בטטה. הדגים הטריים ימשיכו להיות מוגשים במבחר המנות שלנו" אומרים ל"גל גפן רחובות" במסעדה.

איך באמת הקהל הרחובותי מחבק אתכם?

"הקהל הרחובותי הוא קהל נאמן שמכיר את המקום שלנו זמן רב כבר יותר משלוש שנים. וזה קהל איכותי שמבין ויודע להעריך סושי טוב כשהוא פוגש אותו. אנחנו נמצאים בקניון עופר, מקום מאוד פופלארי שתושבי רחובות פוקדים בהמוניהם. ההצלחה של הסניף שלנו מוכיחה שברחובות התפתחה תודעה לתרבות היפנית. והחלטנו להקים את המקום דווקא פה כי אנחנו חושבים שמגיע לקהל של רחובות אלטרנטיבה נוספת ברמה שמגיעה לו.

והכשרות?

"הקהל ברחובות ברובו הוא קהל מסורתי ואנחנו רוצים לתת לכולם הזדמנות לטעום ממנו"

ומה עוד חדש?

"בעתיד הקרוב יחולו שינויים נוספים בתפריט שלנו ואנחנו בוחנים להכניס מוצרים חדשים בהם ארוחת ילדים הכוללת סושי פנדה ורול דג שמגיע יחד עם צופסטיק חמוד שמותאם לילדים שבעזרתו ניתן ללמוד איך משתמשים במקלות. גם בתוך הפנדה מסתתרים כמובן ירקות ודגים טריים". תמונה של WhatsApp‏ 2024-04-16 בשעה 12.23.00_96f05643

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

55

הדי פיצוצים נשמעו באזור המרכז

תפריט נגישות