דף הבית / מתכונים / פסטה קונקיליוני מלנזנה

פסטה קונקיליוני מלנזנה

מצרכים:


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


500 גרם פסטה מסוג  קונקיליוני ריגאטה או פאקרי (או פסטה בצורות אחרות)

שמן לטיגון עמוק

1 חציל, חתוך לקוביות

1/2 צנצנת רוטב עגבניות חלק

2  שיני שום

1 כף פטרוזיליה קצוצה

מלח

150 גרם גבינת מוצרלה מגוררת

 

אופן ההכנה:

מבשלים את הפסטה בסיר גדול עם מים רותחים ומומלחים, לפי הוראות היצרן.

מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק ומטגנים את קוביות החצילים עד שיזהיבו.

מחממים במחבת את רוטב העגבניות, מדולל בחצי כוס מים. כאשר הרוטב רותח, מוסיפים את קוביות החצילים המטוגנים, כותשים פנימה את שיני השום ומוסיפים את הפטרוזיליה. ממליחים. אפשר להוסיף מעט גבינת מוצרלה מגוררת.

כאשר הפסטה מוכנה, מסננים אותה ומוסיפים למחבת הרוטב לבישול של דקה נוספת ומגישים מיד.

פסטה
צילום: רועי שר

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

פילה מוסר. צילום: שרית גופן

פילה מוסר על מצע פירה