דף הבית / מתכונים / עוף ברוטב קארי אדום

עוף ברוטב קארי אדום

עוף ברוטב קארי אדום
צילום: נמרוד גנישר

טעים במיוחד, ולא מסובך. נא לשים לב- מדובר ברוטב קרי אדום מבקבוק, ולא המשחה, החריפה יותר.

 

מצרכים:

½ ק"ג  חזה עוף

1 כף עלי כוסברה

1 כף שמן קוקוס

מצרכים לרוטב:

1 בצל לבן גדול קצוץ דק

1 כפית ג'ינג'ר מגורר

מעט גרידת לימון

2 כפות שמן קוקוס מכבישה קרה

קופסא קרם קוקוס

½ כוס רוטב קארי אדום מבקבוק

 

אופן ההכנה:

חותכים את חזה העוף לנתחים, מערבבים ב-1/3 מהרוטב ומשהים כשעה.

במחבת מחממים את השמן ומטגנים את נתחי העוף, מוסיפים את הכוסברה. יוצקים את שאר הרוטב ומרתיחים רתיחה אחת. מגישים חם, עדיף עם אורז לבן.

אופן הכנת הרוטב:

מאדים את הבצל בשמן הקוקוס, מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים 10 דקות. מצננים.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

האפי פודי

סוכרתיים? פודי אתר המתכונים הגדול בישראל בשבילכם

תפריט נגישות