דף הבית / מתכונים / עוף ברוטב קארי אדום

עוף ברוטב קארי אדום

עוף ברוטב קארי אדום
צילום: נמרוד גנישר

טעים במיוחד, ולא מסובך. נא לשים לב- מדובר ברוטב קרי אדום מבקבוק, ולא המשחה, החריפה יותר.


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


 

מצרכים:

½ ק"ג  חזה עוף

1 כף עלי כוסברה

1 כף שמן קוקוס

מצרכים לרוטב:

1 בצל לבן גדול קצוץ דק

1 כפית ג'ינג'ר מגורר

מעט גרידת לימון

2 כפות שמן קוקוס מכבישה קרה

קופסא קרם קוקוס

½ כוס רוטב קארי אדום מבקבוק

 

אופן ההכנה:

חותכים את חזה העוף לנתחים, מערבבים ב-1/3 מהרוטב ומשהים כשעה.

במחבת מחממים את השמן ומטגנים את נתחי העוף, מוסיפים את הכוסברה. יוצקים את שאר הרוטב ומרתיחים רתיחה אחת. מגישים חם, עדיף עם אורז לבן.

אופן הכנת הרוטב:

מאדים את הבצל בשמן הקוקוס, מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים 10 דקות. מצננים.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

פילה מוסר. צילום: שרית גופן

פילה מוסר על מצע פירה