דף הבית / מתכונים / לביבות עדשים ומנגולד ללא גלוטן

לביבות עדשים ומנגולד ללא גלוטן

מצרכים ל-10 לביבות:


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" ggdesk@d-news.co.il


1 בטטה בינונית

125 גרם עדשים כתומות מושרות כשעה

1 בצל

1 שן שום קצוצה

1 כף שמן זית

1 גזר

2 עלי מנגולד טריים

1 כף קמח תמי כתום

1 כפית כורכום

מלח ופלפל לפי הטעם

 

אופן  ההכנה:

מקלפים את הבטטה, מבשלים אותה ומועכים עד לקבלת מחית חלקה (פירה), מבשלים את העדשים עד להתרככות. קוצצים את הבצל, המנגולד והשום ומטגנים אותם קלות במחבת עם שמן הזית.

מגרדים את הגזר בפומפייה ומוסיפים למחבת. מערבבים בקערה את הפירה, העדשים הכתומות ותערובת הבצל. מוסיפים את הקמח והתבלינים. יוצרים קציצות עגולות בעזרת הידיים (אפשר גם בעזרת רינג) ומניחים על נייר אפייה משומן קלות. אופים למשך 45 דקות ב-180 מעלות טורבו עד להשחמה.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל ggdesk@d-news.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

אולי יעניין אותך גם:

צילום גיתית רחמין

ומה נבשל לחג?