דף הבית / מתכונים / כנפיים מטוגנות פעמיים

כנפיים מטוגנות פעמיים

מצרכים:


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


כנפיים נקיות (לפי הכמות הרצויה)

1 כוס קמח

1 כוס פירורי לחם לציפוי

3 ביצים

1 כף גדושה חרדל

קורט מלח

שמן לטיגון עמוק

 

אופן ההכנה:

מחממים שמן לטיגון עמוק, רצוי לחום של 170 מעלות.

מקמחים מעט את הכנפיים ומטגנים בשמן 4 דקות. מוציאים ומניחים בצלחת עם נייר סופג. טורפים את הביצים עם חרדל, מים ומלח.

טובלים את הכנפיים שוב בקמח, אחר כך בבלילת הביצים ובפירורי הלחם. מטגנים לצבע זהוב, בערך שלוש דקות ומגישים עם מטבלים.

 

מטבל  לדוגמא: חרדליונז:

2 כפות חרדל דיז'ון חריף על כוס מיונז. מערבבים היטב והמטבל מוכן.

כנפיים מטוגנות פעמיים. צילום: יורם אשהיים
כנפיים מטוגנות פעמיים. צילום: יורם אשהיים

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

פילה מוסר. צילום: שרית גופן

פילה מוסר על מצע פירה