דף הבית / כללי / מאפינס שוקולד וסלק

מאפינס שוקולד וסלק

קינוח טעים עם תוספת בריאה על הדרך.


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


 

מצרכים:

375 גרם סלק

270 גרם קמח תופח

35 גרם אבקת קקאו

200 גרם סוכר חום כהה

3 ביצים בטמפרטורת חדר

150 גרם חמאה

150 גרם  שוקולד אגו מריר מעולה 60% מוצקי קקאו

 

אופן ההכנה:

מקלפים את הסלק ומגרדים לתוך קערה. בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, הקקאו והסוכר. לאחר מכן מוסיפים את הסלק המגורר, הביצים והחמאה המומסת. מערבבים היטב. לבסוף, ממיסים את השוקולד במיקרוגל בפולסים קצרים עד להמסה מלאה ומוסיפים אותו לקערה עם שאר המצרכים המעורבבים. מאחדים לבלילה אחת תוך ערבוב, אך לא יותר מדי.

מוזגים את התערובת לתבניות מאפינס ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות.

אופים כ- 25 דקות או עד שמוכן (נועצים קיסם ובודקים שיצא יבש).

 

צילום: גלי איתן

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

אינסטלטורים מומלצים בראשון לציון לשנת 2020