מתכון לרול של טורטייה במילוי טעים של רצועות שניצל תירס צלוי וסלט אבוקדו. מפתה משביע וממש לא משמין
באדיבות סבינה ולדמן ל"טבעול"
מצרכים:
4 יחידות שניצל תירס
2 כפות שמן זית
1/2 כוס מיץ לימון או ליים
1/2 בצל סגול, פרוס דק
4 עגבניות שרי פרוסות
1/2 פלפל ירוק חריף פרוס דק
1 פלפל טינקרבל כתום פרוס דק
1/2 כוס עלי כוסברה שלמים
4 טורטיות
1 אבוקדו גדול ובשל
2 כפות שמן זית
1/2 כוס מיץ לימון
אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מניחים את השניצלים על תבנית עם נייר אפייה, צולים בתנור
כ- 12 דקות עד להזהבה.
מצננים וחותכים לרצועות בעובי 1 ס"מ.
קולפים את האבוקדו ומועכים גס בקערה, מוסיפים 1/2 כוס מיץ לימון, 2 כפות שמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
בקערה נפרדת מערבבים יחד את העגבניות, פלפלים, בצל סגול, כוסברה, 1/2 כוס מיץ לימון, 2 כפות שמן זית, ומתבלים במלח ופלפל.
מחממים קלות את הטורטיות בתנור החם, כ – 5 דקות.
מניחים טורטייה על משטח עבודה, מורחים בכף גדושה של אבוקדו. מפזרים במרכז סלט פלפלים ומעל את רצועות השניצל. מגלגלים ומגישים מיד.