n
דף הבית / אוכל / רצועות שניצל תירס בטורטייה

רצועות שניצל תירס בטורטייה

רצועות שניצל תירס בטורטייה
צילום: טבעול

מתכון לרול של טורטייה במילוי טעים של רצועות שניצל תירס צלוי וסלט אבוקדו. מפתה משביע וממש לא משמין

באדיבות סבינה ולדמן ל"טבעול"

 

מצרכים:

4 יחידות שניצל תירס

2 כפות שמן זית

1/2 כוס מיץ לימון או ליים

1/2 בצל סגול, פרוס דק

4 עגבניות שרי פרוסות

1/2 פלפל ירוק חריף פרוס דק

1 פלפל טינקרבל כתום פרוס דק

1/2 כוס עלי כוסברה שלמים

4 טורטיות

1 אבוקדו גדול ובשל

2 כפות שמן זית

1/2 כוס מיץ לימון

 

אופן ההכנה:

מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מניחים את השניצלים על תבנית עם נייר אפייה, צולים בתנור 

כ- 12 דקות עד להזהבה.

מצננים וחותכים לרצועות בעובי 1 ס"מ.

קולפים את האבוקדו ומועכים גס בקערה, מוסיפים 1/2 כוס מיץ לימון, 2 כפות שמן זית ומתבלים במלח ופלפל.

בקערה נפרדת מערבבים יחד את העגבניות, פלפלים, בצל סגול, כוסברה, 1/2 כוס מיץ לימון, 2 כפות שמן זית, ומתבלים במלח ופלפל.

מחממים קלות את הטורטיות בתנור החם, כ – 5 דקות.

מניחים טורטייה על משטח עבודה, מורחים בכף גדושה של אבוקדו. מפזרים במרכז סלט פלפלים ומעל את רצועות השניצל. מגלגלים ומגישים מיד.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

11 (4)

מאות השתתפו בהפנינג פסח במקווה ישראל

תפריט נגישות