בשבוע הכי חם בשנה, כל מה שרוצים זה ארטיק מרענן וטעים ובלי לצאת מהבית.
באדיבות ויסוצקי סדרת "הגן הקסום"
טיפ : אפשר להוסיף שברי שקדים לקבלת מרקם קראנצ'י, בנוסף, לקבלת מרקם עשיר יותר ניתן להחליף את החלב ביוגורט.
מצרכים:
1 תבנית קרטיבים
2 שקיקים מאחת מחליטות ויסוצקי: חמדת השקד, ארל גריי, פירות יער, הילולי פירות ועוד
150 מ"ל חלב או חלב שקדים או משקה סויה
אופן ההכנה:
חולטים את 2 השקיקים עם 2 כפות סוכר או דבש או סילאן או ממתיק, ב-50 מ"ל מים רותחים.
מערבבים היטב עד להמסה.
לאחר 5 דקות מוציאים את השקיקים ומוסיפים 150 מ"ל חלב
שופכים לתבניות ארטיק ומוסיפים מקל.
מקפיאים בפריזר כמה שעות עד שקפוא לגמרי.