המצרכים הדרושים:
8 שוקיים של עוף צעיר, 2 גזרים חתוכים, 2 קישואים,1 גמבה,
1 בצל,4 שיני שום, 1 בטטה [את כול הירקות לחתוך לקוביות],
1/4 כוס שמן, 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל שחור, 4 כוסות מים,
1 כוס קרוטונים או שקדי מרק
אופן ההכנה:
לטגן בשמן את העוף עד שיזהיב, להוסיף את הירקות, לערבב מידי פעם,
להוסיף מים ותבלינים, לבשל 20 דקות, לפני ההגשה לפזר קרוטונים.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל REPORT@GAL-GEFEN.CO.IL