חטיף תפוחי אדמה הודי | גל גפן
דף הבית / אוכל / חטיף תפוחי אדמה הודי

חטיף תפוחי אדמה הודי

המטבח ההודי מגוון מאד וידוע בשימוש רב של תבלינים, ירקות וקטניות. המתכון הבא מביא את הטעם ההודי לתפוח האדמה.
מצרכים:
1 כף גרגירי כוסברה קצוצים דק
1 כף גרגירי כמון שלמים
1 כף גרגירי חרדל
6 תרמילי הל כתושים
2 חבילות מיני תפוחי אדמה קלופים מבושלים
חצי כוס שמן זית
1 פלפל ירוק חריף, מנוקה וקצוץ


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


3 שיני שום קצוצות
2 ס"מ שורש ג'ינג'ר קצוץ דק
1 בצל אדום קצוץ
1 כוס כוסברה קצוצה
1 כף כורכום
מלח, פלפל שחור טחון טרי
גבינת קשקבל
גבינת מנצ'נגו

לבלילה:
2 כוסות קמח חומוס
2 ביצים
1 כף כרוכום
2 כפות שמן
מלח ופלפל
מים

אופן ההכנה:
שמים במחבת את התבלינים היבשים: כמון, הל וחרדל במחבת יבשה וקולים אותם כמה דקות.
מוסיפים למחבת את השמן וכשהוא חם מטגנים בו את השום, בצל, ג'ינג'ר ופלפל חריף כמה דקות.
מוסיפים את המיני תפוחי אדמה קלופים מבושלים ומרסקים לתערובת גושית.
מוסיפים את הכוסברה, מעט כורכום ומערבבים את הבלילה לתערובת אחידה וחלקה.
מוסיפים את הגבינות לתערובת.
מכינים את הבלילה: את כל המרכיבים שמים במיקסר עד שנוצרת תעבורת חלקה.
יוצרים כדורים גדולים מתערובת תפוחי האדמה, וממלאים כל כדור בתערובת גבינות מגוררות.
טובלים כדור תפוחי אדמה בבלילה ומכניסים לשמן העמוק. מטגנים עד שמזהיב.
מגישים עם צ'אטני כוסברה שמכינים על ידי ערבוב (במעבד מזון) של: כוסברה, שום, בצל, פלפל ירוק חריף, ג'ינג'ר, מלח, פלפל מים ומעט שמן. מרסקים למחית חלקה.

צילום: סטודיו שטראוס

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

אוזני המן שיש

אוזני המן בדוגמת "שיש" במילוי טחינה