דף הבית / אוכל / חזה מולרד עם עגבנית שרי מקורמלת על פאייה

חזה מולרד עם עגבנית שרי מקורמלת על פאייה

מצרכים:
400 גרם חזה מולרד
2 כפות סילאן
מלח גס, פלפל גרוס (לפי הטעם)
1/2 כף תימין קצוץ
1/2 כוס יין אדום יבש
לפאייה:
1/2כוס שמן זית
1 ק"ג אורז עגול
1 בצל קצוץ
1 זוקיני חתוך לקוביות
2 עגבניות חתוכות
1 גזר חתוך לקוביות
3 פלפלים חתוכים לקוביות
2 שיני שום פרוסות
1 חציל חתוך לקוביות מטוגן בשמן עמוק
1 פלפל צ'ילי אדום
תבלינים: מלח, פלפל שחור גרוס, קארי, בהרת, כמון, אגוז מוסקט
3 שערות זעפרן
חבילת ערמונים מוכנים לאכילה בווקום
אופן הכנה:
פאייה: מחממים סיר עמוק עם שמן זית, מוסיפים את הירקות ומטגנים קלות, מוסיפים אורז ומטגנים עוד 6 דקות, מוסיפים תבלינים, מערבבים ומוסיפים מים בגובה שתי אצבעות מעל האורז.
מבשלים 15 דקות על אש נמוכה עד שהאורז מוכן
לקראת סוף הבישול של האורז מוסיפים את הערמונים בווקום.
חזה מולרד:
עושים חריצים על החזה מולרד וצולים על מחבת חמה במשך 2 דקות מכל צד.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 7 דקות.
אחרי 3 דקות של בישול בתנור יוצקים את היין על המולרד וממשיכים בבישול,
מוצאים מהתנור מחכים כמה דקות, פורסים לפרוסות בעובי של אצבע, מסדרים על פאייה עגבניות שרי מקורמלות, מזלפים סילאן מעל ומגישים.
 


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

פרושוטו

פרושוטו עם מלון, מוצרלה ופסטו