דף הבית / אוכל / בצק שקדים ופרות יבשים

בצק שקדים ופרות יבשים

המצרכים הדרושים:
100 גרם חמאה או מחמאה רכה,1 חלמון ביצה, 2 שקיות סוכר וניל,
1/3 כוס אבקת סוכר,2 כוסות קמח שקדים, 1 כוס קמח תופח,
מצרכים לתערובת: 250 גרם פרות לפי הטעם יבשים,1/2 כוס אגוזים
קצוצים, 2 כפות שבבי שקדים מלובנים, 1/4 כוס יין או מיץ ענבים חם
אופן ההכנה:
להשרות את הפרות יבשים והשקדים ביין, להניח בצד, להניח
בקערה את כול מצרכי הבצק מלבד קמח שקדים, לבחוש עד לקבלת
מרקם חלק, להוסיף את הקמחים בהדרגה עד לקבלת בצק עדין
ורך, אפשר להוסיף עוד קמח במקרה שהבצק רך מאוד, לשטח את
הבצק על תבנית פיירקס, לסנן את הפרות היבשים, לפזר אותם על הבצק
ולאפות בחום 180 בערך 30 דקות או עד שהבצק משחים.


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

פילה דג במחבת של סולתם שפית מאיה דארין

פילה דג עם קרסט תבלינים וירקות