דף הבית / אוכל / אטריות דלעת

אטריות דלעת

המצרכים הדרושים:
חתיכת דלעת בערך 1/2 קילו, 1 כף שמן, 1/4 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל שחור גרוס, 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק אפשר להוסיף לפי הטעם.
אופן ההכנה:
לקלף את הדלעת, לחתוך לפרוסות בעובי 1 ס"מ, לפזר מלח ופלפל גרוס, לחכות 10 דקות, לנגב בנייר אפיה, לטגן עם כף שמן 3 דקות מכל צד או עד שישחימו, לקרר ולפורר עם הידיים את הדלעת בעדינות, לאטריות להוסיף רוטב צ'ילי ולערבב, אפשר להוסיף עוד תבלינים לפי הטעם.


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

פרושוטו

פרושוטו עם מלון, מוצרלה ופסטו