מנת חורף קלאסית עם ארומה של חורף-הערמונים. אפשר גם להכין בבית את המנה האיטלקית החורפית והשווה הזו בעזרת המתכון הקליל הזה. הסוד הוא בכמהין-אל תוותרו.
באדיבות רשת Buy The Way
מצרכים:
1 מנה של 180 גרם ריגטוני קצר מבושל חצי בישול
1 כף מחית כמהין שחור רסטרטו
3 יחידות ערמונים בוואקום ספק יבשים
2 יחידות פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים או שמיניות
50 גרם שמנת מתוקה
1 כף חמאה
30 גרם פרמזן מגורד
30 גרם פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה:
מחממים את החמאה במחבת, מוסיפים את הפטריות ושני ערמונים ומקפיצים.
מוסיפים את השמנת ומצמצמים בחצי. מניחים בצד.
מורידים את הריגטוני לסיר עם מים רותחים ל 10 שניות. מעבירים אותם לרוטב, מתבלים עם מלח ופלפל שחור גרוס ומרתיחים.
מוסיפים את הפרמז'ן והפטרוזיליה ומגיים מיד.
מקשטים עם ערמונים מגורדים מעל.