n
דף הבית / אוכל / ריגטוני פטריות וערמונים

ריגטוני פטריות וערמונים

ריגטוני פטריות וערמונים
ריגטוני פטריות וערמונים. Buy The Way . צילום: אנטולי מיכאלו

מנת חורף קלאסית עם ארומה של חורף-הערמונים. אפשר גם להכין בבית את המנה האיטלקית החורפית והשווה הזו בעזרת המתכון הקליל הזה. הסוד הוא בכמהין-אל תוותרו.

באדיבות רשת Buy The Way

 

מצרכים:

1 מנה של 180 גרם ריגטוני קצר מבושל חצי בישול

1 כף מחית כמהין שחור רסטרטו

3 יחידות ערמונים בוואקום ספק יבשים

2 יחידות פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים או שמיניות

50 גרם שמנת מתוקה

1 כף חמאה

30 גרם פרמזן מגורד

30 גרם פטרוזיליה קצוצה

 

אופן ההכנה:

מחממים את החמאה במחבת, מוסיפים את הפטריות ושני ערמונים ומקפיצים.

מוסיפים את השמנת ומצמצמים בחצי. מניחים בצד.

מורידים את הריגטוני לסיר עם מים רותחים ל 10 שניות. מעבירים אותם לרוטב, מתבלים עם מלח ופלפל שחור גרוס ומרתיחים.

מוסיפים את הפרמז'ן והפטרוזיליה ומגיים מיד.

מקשטים עם ערמונים מגורדים מעל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

WhatsApp Image 2024-04-24 at 18.20.01_d1a27e48

ראשון לציון: מי ראה את ציונה?

תפריט נגישות