מצרכים:
1 ו-1/2 כוסות פריקי שלמה שטופה
קורט מלח
1/3 כוס מיץ לימון טבעי
1/4 כוס שמן זית כתית מעולה
2 כפיות סילאן טבעי "יד מרדכי"
1 בצל אדום קצוץ
2 כוסות עגבניות שרי חתוכות לרבעים
1/4 כוס כוסברה או פטרוזיליה – לא חובה
גבינת פטה מגוררת
אופן ההכנה:
מבשלים את הפריקי במים מומלחים רותחים למשך 40-30 דקות. משננים ושוטפים במים קרים.
מערבבים יחד את כל רכיבי הרוטב: מיץ לימון, שמן זית וסילאן בקערה גדולה. מוסיפים את הפריקי, בצל, שרי ועלי כוסברה או פטרוזיליה. מערבבים היטב.
מעבירים לקערה ומפזרים מעל גבינת פטה.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]