דף הבית / מתכונים / סלט פריקי חם, פטה וסילאן

סלט פריקי חם, פטה וסילאן

מצרכים:
1 ו-1/2 כוסות פריקי שלמה שטופה
קורט מלח
1/3 כוס מיץ לימון טבעי
1/4 כוס שמן זית כתית מעולה
2 כפיות סילאן טבעי "יד מרדכי"
1 בצל אדום קצוץ
2 כוסות עגבניות שרי חתוכות לרבעים
1/4 כוס כוסברה או פטרוזיליה – לא חובה
גבינת פטה מגוררת


  הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ של גל גפן

  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


אופן ההכנה:
מבשלים את הפריקי במים מומלחים רותחים למשך 40-30 דקות. משננים ושוטפים במים קרים.
מערבבים יחד את כל רכיבי הרוטב: מיץ לימון, שמן זית וסילאן בקערה גדולה. מוסיפים את הפריקי, בצל, שרי ועלי כוסברה או פטרוזיליה. מערבבים היטב.
מעבירים לקערה ומפזרים מעל גבינת פטה.

צילום: סטודיו דיטייל

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

פילה מוסר. צילום: שרית גופן

פילה מוסר על מצע פירה