מצרכים:
1 כוס סילאן טבעי "יד מרדכי"
1/3 כוס חומץ בלסמי
4 כפות חרדל דיז'ון
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה
1/2 כפית רוזמרין טרי קצוץ
1 כפית טימין קצוץ
2 שיני שום קצוצות או כתושות
גרדה מקליפה של לימון אחד
לאוהבי הכוסברה – 1/2 חבילת כוסברה קצוצה
אופן ההכנה:
מערבבים יחד היטב את כל הרכיבים. מומלץ אפילו במעבד מזון אבל לא חובה.
יוצרים תערובת אחידה.
משתמשים כמרינדה להשריית נתחי בשר/ עוף או דגים לפני צלייה על הגריל, או כציפוי לפני שמכניסים לתנור או מבשלים על המחבת.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]