דף הבית / מתכונים / נתחי סויה מוקפצים עם תפוחי אדמה של רות אוליבר

נתחי סויה מוקפצים עם תפוחי אדמה של רות אוליבר

מיקס של טעמים ומרקמים עם נתחי סויה דמוי עוף, תפוחי אדמה, פטרוזיליה ושום


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


 

מצרכים:

3 כפות שמן

1 חבילת נתחי סויה דמוי עוף טבעול

1/2 כוס רוטב צ'ילי מתוק אסם

3 שיני שום קצוצות

1/2 כוס ציר ירקות

1/2 כוס מים + כפית אבקת מרק בטעם עוף

1 כפית כורכום

מלח ופלפל

1/2 חבילת פטרוזיליה קצוצה דק

3 כפות מיץ לימון (אופציונלי)

1 חבילת תפוחי אדמה קטנטנים מבושלים לפי הוראות על האריזה

 

אופן ההכנה:

מחמים תנור לחום של 180 מעלות.

בסיר רחב ושטוח (שאפשר להכניס לתנור) מחממים שמן,

מוסיפים שום וצ'ילי מתוק מקפיצים את נתחוני הסויה כ-5-4 דקות.

מערבבים בקערה את ציר הירקות, הלימון והתבלינים, יוצקים על נתחי הסויה הצמחוניים, מערבבים ומוסיפים פטרוזיליה.

חוצים את תפוחי האדמה, מוסיפים לסיר ומערבבים.

מביאים לרתיחה ומבשלים עוד כ- 2 דקות.

מעבירים לתנור לחצי שעה או עד הזהבה ומגישים חם.

צילום: שרית גופן

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

פילה מוסר. צילום: שרית גופן

פילה מוסר על מצע פירה