דף הבית / מתכונים / נתחי סויה מוקפצים עם תפוחי אדמה של רות אוליבר

נתחי סויה מוקפצים עם תפוחי אדמה של רות אוליבר

מיקס של טעמים ומרקמים עם נתחי סויה דמוי עוף, תפוחי אדמה, פטרוזיליה ושום

 

מצרכים:

3 כפות שמן

1 חבילת נתחי סויה דמוי עוף טבעול

1/2 כוס רוטב צ'ילי מתוק אסם

3 שיני שום קצוצות

1/2 כוס ציר ירקות

1/2 כוס מים + כפית אבקת מרק בטעם עוף

1 כפית כורכום

מלח ופלפל

1/2 חבילת פטרוזיליה קצוצה דק

3 כפות מיץ לימון (אופציונלי)

1 חבילת תפוחי אדמה קטנטנים מבושלים לפי הוראות על האריזה

 

אופן ההכנה:

מחמים תנור לחום של 180 מעלות.

בסיר רחב ושטוח (שאפשר להכניס לתנור) מחממים שמן,

מוסיפים שום וצ'ילי מתוק מקפיצים את נתחוני הסויה כ-5-4 דקות.

מערבבים בקערה את ציר הירקות, הלימון והתבלינים, יוצקים על נתחי הסויה הצמחוניים, מערבבים ומוסיפים פטרוזיליה.

חוצים את תפוחי האדמה, מוסיפים לסיר ומערבבים.

מביאים לרתיחה ומבשלים עוד כ- 2 דקות.

מעבירים לתנור לחצי שעה או עד הזהבה ומגישים חם.

צילום: שרית גופן

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

האפי פודי

סוכרתיים? פודי אתר המתכונים הגדול בישראל בשבילכם

תפריט נגישות