דף הבית / מתכונים / לביבות תפו"א ודג ברמונדי ישראלי

לביבות תפו"א ודג ברמונדי ישראלי

מצרכים


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


5-6 תפו"א בינוניים צהובים (או 500 גרם)

250-300 גרם פילה ברמונדי (ללא עור ועצמות)

1.5 כוסות חלב

1 עלה דפנה

1 בצל קטן, קלוף, מגורר בפומפייה וסחוט

1.5 כפות גבינת פרמז'ן

2 חלמונים

1 כף קמח תפו"א

1 כפית מלח

1 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס

שמן זית לטיגון

 

אופן ההכנה:

מניחים תפו"א בסיר, מכסים במי ברז קרים ומבשלים עד ריכוך כמעט מלא (10 דקות מרתיחה)

מסננים ומצננים לטמפ' החדר (ניתן להכין מראש ולשמור במקרר). מקלפים, מגרדים בפומפייה ומעבירים לקערת ערבוב

לסיר נפרד מוסיפים ברמונדי, חלב, עלה דפנה ומלח. מבשלים על להבה נמוכה כ-10 דקות. מעבירים את הדג לקערה עם תפו"א ומפוררים מעט

מוסיפים את שאר החומרים מלבד השמן, מערבבים עד שהתערובת אחידה. קורצים לביבות (כ-60 גרם כל אחת) ומשטחים מעט.

מחממים שמן במחבת ומשחימים כל לביבה משני צדיה (סה"כ 4 דקות)

מגישים עם פלחי לימון ומעט שמנת חמוצה

לביבות תפו"א ודג ברמונדי ישראלי
צילום: אושר אידלמן

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

פילה מוסר. צילום: שרית גופן

פילה מוסר על מצע פירה