כתב אישום נגד תושב ראשון לציון שנתפס פורץ לבית של ניצול שואה
שוטרי תחנת תל אביב צפון במרחב ירקון יחד עם חוקרי ההונאה של מחוז תל אביב עצרו שני חשודים שעל פי החשד פרצו לדירתו של אדם ניצול שואה שנפטר כשבועיים קודם לכן. החשודים נתפסו בשעת מעשה בתוך הדירה. השבוע הוגש נגדם כתב אישום חמור ובקשה למעצרם עד תום ההליכים.
- מערכת האתר
- כ"א חשון התשפ"ו
בתאריך 30.10.25 התקבל דיווח במוקד המשטרה על שני אנשים חשודים שנצפו בסמוך לדירה שבה התגורר אדם קשיש, ניצול שואה, שנפטר קודם לכן.
שוטרי תחנת תל אביב צפון הוזעקו למקום במהירות ועצרו בתוך הדירה שני חשודים בן 48 תושב ראשון לציון ובן 39 תושב יהוד, החשודים הועברו לחקירה ביחידת ההונאה של מחוז ת"א.
מחקירת האירוע עולה כי השניים קשרו, על פי החשד, קשר להתפרץ לדירה בשכונת אפקה בצפון תל אביב, לאחר שבעל הדירה הלך לעולמו וגופתו פונתה מהמקום. החשודים נכנסו, על פי החשד, דרך דלת הכניסה, הצטיידו בסט מברגים ונתפסו על ידי השוטרים בזמן שביצעו את ההתפרצות.
במהלך המעצר ובחיפוש שנערך במקום נתפסו ברשותם, על פי החשד, כלי פריצה, כפפות וחפצים נוספים שנועדו לשמש לביצוע ההתפרצות, וכן רכוש החשוד כגנוב מתוך הדירה. כלל הממצאים הועברו להמשך בדיקה וחיזוק הראיות בתיק.
יחידת התביעות של מחוז תל אביב הגישה השבוע כתב אישום ובקשה למעצר עד תום ההליכים נגד שני הנאשמים בגין עבירות של קשירת קשר לביצוע פשע, התפרצות וגניבה בצוותא.