תינוק ננעל ברכב בראשון לציון לעיני אימו
ראשון לציון: תינוק ננעל בשגגה ברכב במזרח העיר, מתנדב ידידים חילץ אותו בשלום
- מערכת האתר
- י"א חשון התשפ"ז
היום (חמישי) בשעות הבוקר התקבלה קריאה במוקד ידידים אודות תינוק כבן שנה שננעל בשגגה ברכב לעיני אימו, ברחוב הלוחמות בראשון לציון.
משאל שי לוי, מוקדן ידידים, ענה לשיחה והזעיק מתנדבים לסייע. עידו מור יוסף, מתנדב הסניף המקומי, נענה לקריאה והגיע במהירות למקום. באמצעות הציוד הייעודי שברשותו, חילץ עידו את התינוק בשלום וללא גרימת נזק לרכב.
עידו מספר: ״קיבלתי את קריאת החירום ויצאתי מיד לכתובת. כשהגעתי ראיתי התקהלות גדולה מסביב לרכב. האם סיפרה לי שהתינוק שיחק במפתח ולחץ על כפתור הנעילה כשסגרה את הדלת. במהלך הפתיחה כרית החילוץ התפוצצה, אבל בתוך דקות ספורות חילצתי את התינוק והחזרתי אותו לאימו. המשפחה והסובבים הודו לי מאוד על החילוץ.״
מידידים נמסר: "אנו שבים וקוראים להורים לשמור עליהם את מפתח הרכב • במקרה של נעילה יש ליצור קשר מיידי עם מוקד ידידים במספר 1230 ללא כוכבית"
תגובות