ג'הג'ה, מסעדת בר ומשלוחים איטלקית מראשון לציון, היא מיזם חדש של ברק בירנבאום, וגלעד סולומון, פיציולו (שף פיצות) מוערך ועטור פרסים. גלעד מרכיב בעצמו את כל מתכוני הרטבים ומכין את הבצק של הפיצות מקמחים מיוחדים שהוא מייבא באופן אישי מאיטליה. הבצק עובר תהליך עישון מיוחד של 72 שעות, ולאחר שפותחים אותו ידנית, הפיצה נשלחת לאפיה בתנור לבנים והתוצאה פיצה קריספית מותאמת לחיך הישראלי. אז מה בתפריט? הפתעות כמו פיצה אננס וקממבר (65 ₪) פיצה סביח (51 ₪) ופיצה דם (57 ₪) לצד קלאסיקות כמו פיצה מרגריטה (51 ₪), פטריות (63 ₪) או אנשובי (59 ₪). בנוסף, יש גם מנות ראשונות כמו: קרפצ'יו סלק (41 ₪) או בטטה קומזיץ (38 ₪), מגוון של פסטות כמו ניוקי קרם עגבניות ומוצרלה (54 ₪) או רביולי ארטישוק ירושלמי (58 ₪) וכן 5 מנות סלטים בטווח מחירים של 41 – 59 ₪, כשהסלט המוזמן ביותר הוא סלט בוראטה 'ג'ימי אוליבר סטייל' עם גבינת הבוראטה. JAJA פאב, מסעדה איטלקית. מסעדת פיצה. משלוחים ו- TA. רוטשילד 86 ראשון לציון להזמנות: 052-434-4152.
צילום: ספיר קוסא
צילום: סלט בוראטה גימי אוליבר סטייל בפיצה JAJA
סלט בוראטה צילום: ספיר קוסא