X

חולון: כך נחגוג את ל"ג בעומר

חל איסור מוחלט על הדלקת מדורות החל מהיום, 7.5, ועד ליום רביעי הבא, 13.5

חולון: כך נחגוג את ל"ג בעומר

לקראת ל"ג בעומר שיחול בשבוע הבא, מודיעה עיריית חולון כי חל איסור מוחלט על הדלקת מדורות החל מהיום, 7.5, ועד ליום רביעי הבא, 13.5, וזאת למניעת התקהלות האסורה על פי תקנות משרד הבריאות, המצטרפות למאמץ למניעת הפגיעה באיכות הסביבה וההפרעה לתושבים.

עיריית חולון בשיתוף עם חב"ד גיבשה תוכנית חלופית מהנה וילדי העיר מוזמנים לחגוג את החג עם מיטב כוכבי הילדים האהובים עליהם - הדוד חיים, סמי הכבאי ומטוסי על -  במופע מוזיקלי נודד על משאיות שינועו בשכונות העיר. מופעים אלה יכללו גם מיצגים באווירת החג ומנחה. המופעים יתקיימו ביום שני, 11.5, החל מהשעה 18:00 ועד 20:30 וביום שלישי, 12.5, החל מהשעה 16:30 ועד 19:00.

2 משאיות מסיבה לכל המשפחה תעבורנה בשכונות עם D.J..'s ממועדון שברולט STAGE במיטב הלהיטים בערב ל"ג בעומר, יום שני, 11.5, החל מהשעה 19:30 ועד 23:30. שידור לייב ממשאיות החגיגות עם כוכבי הילדים יתקיים בדף הפייסבוק של העירייה ביום שני החל מהשעה  18:00.

האירועים יתקיימו בהתאם להנחיות משרד הבריאות ותוך כדי תנועה  כאשר ההתקהלות אסורה.

 מסלולי המשאיות יתפרסמו ביום שני בדף הפייסבוק של העירייה.

הדוד חיים צילום יחצצילום: הדוד חיים צילום יחצ

 

עמוד הבית ראשי חדשות חולון

באתר זה עשוי להופיע תוכן, לרבות תמונות, סרטונים ומידע, שמקורו ברשתות החברתיות ובמקורות פומביים,
בהתאם להוראות סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים, התשס"ח–2007.
אם אתם בעלי זכויות בתוכן שפורסם, או מייצגים אותם, אנא פנו אלינו באמצעות כתובת המייל [Manager@gal-gefen.co.il]
 כל פנייה תיבדק בהקדם, ובמידת הצורך יינתן קרדיט מתאים או שהתוכן יוסר, בהתאם לנסיבות.

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד