X

צלי בשר עם יין

  • י"ב חשון התשע"ח
המצרכים הדרושים: 1 קילו בשר מס' 5 חתוך לפרוסות, 1 כפית מלח שטוחה,1 כפית פלפל שחור גרוס, 4 גזרים קלופים וחתוכים לחצי, 3 בצלים קלופים חתוכים לחצי, 3 כפות שמן,1/4 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל שחור, 1/4 כפית כמון, 6 שיני שום גדולים שלמים, 1/2 כוס יין, 1/2 כוס מים, 1/4 כוס שמן אופן ההכנה: לפזר מלח ופלפל על הבשר, להניח בצד 10 דקות, במחבת פסים חמה לסדר את פרוסות הבשר, להשאיר על להבה גבוהה כשתי דקות מכל צד כדי לסגור את הבשר, בסיר אחר לחמם שמן ולסדר את פרוסות הבשר, את חצי הגזר וחצי הבצל והשום, לפזר את התבלינים ואת היין, להביא לידי רתיחה, להנמיך להבה ולבשל כשעה וחצי או עד שבשר מתרכך, את המים אפשר להוסיף לפי הצורך בהדרגה.  
אוכל מתכונים

art