קצת לפני שנגמרו החגים, הגיעו מנחם הורוביץ וד"ר מאיה רוזמן למסעדת קיושי – מטבח יפני וסושי במטרה לבחון את המנות השונות כדי להציע לצופים איך לחזור לשגרה אחרי החגים. את המנות שטעמו יצרו עבורם עדי מלמד ושי אטיאס, בעלי המקום. השניים הופתעו מהמגוון הרחב של הסושי במקום והסכימו כי המסעדה עונה על הקריטריונים לארוחה מזינה בשגרה שלנו.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]