במסעדת סילו התקיימה בשבוע שעבר ארוחת הגאלה לכבוד סוף השנה של "מסדר אבירי הגריל", ארוחה חגיגית בת 13 מנות, תפריט של שף Tal Cohen על טהרת פטריות כמהין, החל מהמנות הראשונות דרך האפריטיף ועד למנות האחרונות, בניצוחו של שף טל כהן אשר עמל על האירוע שבועות רבים. צילום: גל קולוג
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל REPORT@GAL-GEFEN.CO.IL