מתכון קייצי לגלידת אפרסקים ביתית, טעימה, קרירה וקלילה להכנה, שאפשר וגם רצוי להכין יחד עם הילדים
באדיבות חברת "חקלאי גרנות"
מצרכים:
2 כוסות אפרסקים קפואים וחתוכים לקוביות
⅓ כוס קרם קוקוס
2 כפות דבש
1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:
מערבלים את כל החומרים במערבל עד לקבלת תערובת סמיכה.
מתקנים טעמים במידת הצורך. ניתן להמתיק עם עוד דבש או להקרים עם עוד קרם קוקוס.
מעבירים לתבנית ומקפיאים למשך 4 שעות טרם ההגשה.
מוצאים לכלי הגשה באמצעות כף גלידה ומגישים.