n גלידת אפרסקים ביתית | גל גפן
דף הבית / אוכל / גלידת אפרסקים ביתית

גלידת אפרסקים ביתית

גלידת אפרסקים
צילום: Depositphotos

מתכון קייצי לגלידת אפרסקים ביתית, טעימה, קרירה וקלילה להכנה, שאפשר וגם רצוי להכין יחד עם הילדים  

באדיבות חברת "חקלאי גרנות"

 

מצרכים:

2 כוסות אפרסקים קפואים וחתוכים לקוביות

⅓ כוס קרם קוקוס

2 כפות דבש

1 כפית תמצית וניל

 

אופן ההכנה:

מערבלים את כל החומרים במערבל עד לקבלת תערובת סמיכה.

מתקנים טעמים במידת הצורך. ניתן להמתיק עם עוד דבש או להקרים עם עוד קרם קוקוס.

מעבירים לתבנית ומקפיאים למשך 4 שעות טרם ההגשה.

מוצאים לכלי הגשה באמצעות כף גלידה ומגישים.

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

צילום – ארגון ידידים

בת ים: הסוכה של ראובן