עוגה טעימה במיוחד, והיא דלה בפחמימות ועשירה בחלבון
באדיבות טרי אדלר נטורופתית ומאמנת בNLP
מצרכים ל- 2 תבניות אינגליש:
6 ביצים
3/4 כוס תחליף סוכר אריתריטול (אפשר לשים במקום מייפל טהור או סילאן
1 כפית תמצית וניל
2 ו-1/2 כוסות קמח שקדים
2 כפות קמח קוקוס
1 שמנת חמוצה 15%
250 גר גבינת שמנת 5%
100 גר חמאה מומסת או חצי כוס שמן קוקוס
1 ו-1/5 כפית קינמון טחון
1 שקית אבקת אפיה
חופן אגוזי מלך קצוצים לפיזור מעל העוגה
אופן ההכנה:
בקערה טורפים היטב ביצים, סוכר ותמצית וניל. אפשר להשתמש גם במיקסר אבל הרבה יותר פשוט כשיש לטרוף לבד את החומרים.
מוסיפים את השמנת, הגבינה והחמאה המומסת ומערבבים.
מוסיפים את היבשים: קמח שקדים, קמח קוקוס, קינמון ואבקת אפייה. מערבבים היטב שלא יהיו גושים.
משמנים 2 תבניות אינגליש ויוצקים לתוכן את תערובת העוגה עד לגובה של כ-3/4 התבנית.
אופים בתנור שחומם מראש ב- 160 מעלות כ40- דקות עד שהקיסם יוצא יבש.
מומלץ לצנן היטב את העוגה לפני ההגשה.