למה להסתפק בעוגיות שוקולד צ'יפס רגילות כשאפשר לאפות עוגיות שוקוצ'יפס XXL?
מצרכים לבצק עוגיות שוקוצ'יפס:
240 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
200 גרם סוכר לבן
240 גרם סוכר חום כהה
4 גרם מלח (חצי כפית )
120 גרם ביצים (2 יחידות XL)
420 גרם קמח מנופה
3 גרם אבקת סודה לשתייה (חצי כפית)
150 גרם שוקוצ'יפס מריר
120 גרם שוקולד חלב קצוץ
100 גרם אגוזי פקאן קצוצים
אופן ההכנה:
במיקסר עם וו גיטרה מקציפים חמאה עם הסוכר הלבן והחום והמלח.
מוסיפים את הביצים ואת הקמח מנופה עם אבקת הסודה לסירוגין, ורק עד שהמסה אחידה. מוסיפים את השוקולדים והפקאן הקצוץ. מחממים תנור ל-170 מעלות.
מגלגלים כדורי בצק בגודל של כ- 100-80 גרם.
מסדרים ברווחים על גבי מגש ונייר אפייה. משטחים את הכדורים.
אופים כ- 10 דקות בהתאם לגודל העוגייה וסוג התנור.
העוגיות יישארו רכות ואפויות חלקית במרכזן בגמר האפייה.
מקררים בטמפרטורה החדר, אורזים בצנצנת עוגיות.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]