דף הבית / כללי / עוגיות שוקוצ'יפס XXL

עוגיות שוקוצ'יפס XXL

למה להסתפק בעוגיות שוקולד צ'יפס רגילות כשאפשר לאפות עוגיות שוקוצ'יפס XXL?


  הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ של גל גפן

  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


 

מצרכים לבצק עוגיות שוקוצ'יפס:

240 גרם חמאה בטמפרטורת החדר

200 גרם סוכר לבן

240 גרם סוכר חום כהה

4 גרם מלח (חצי כפית )

120 גרם ביצים (2 יחידות XL)

420 גרם קמח מנופה

3 גרם אבקת סודה לשתייה (חצי כפית)

150 גרם שוקוצ'יפס מריר

120 גרם שוקולד חלב קצוץ

100 גרם אגוזי פקאן קצוצים

 

אופן ההכנה:

במיקסר עם וו גיטרה מקציפים חמאה עם הסוכר הלבן והחום והמלח.

מוסיפים את הביצים ואת הקמח מנופה עם אבקת הסודה לסירוגין, ורק עד שהמסה אחידה. מוסיפים את השוקולדים והפקאן הקצוץ. מחממים תנור ל-170 מעלות.

מגלגלים כדורי בצק בגודל של כ- 100-80 גרם.

מסדרים ברווחים על גבי מגש ונייר אפייה. משטחים את הכדורים.

אופים כ- 10 דקות בהתאם לגודל העוגייה וסוג התנור.

העוגיות יישארו רכות ואפויות חלקית במרכזן בגמר האפייה.

מקררים בטמפרטורה החדר, אורזים בצנצנת עוגיות.

צילום: שטרסטוק

 

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

אינסטלטורים מומלצים בראשון לציון לשנת 2020