ראשון לציון כואבת ובוכה את נפילתו של בן בנציון חסיד הי״ד, בן העיר. בן בנציון חסיד, בן 23 בנופלו, גר כל חייו בראשון לציון ולמד בתיכון ״המעיין״. שירת כחייל קרבי בחטיבת כפיר. הותיר אחריו שלוש אחיות: ליטל, חן ופנינה האהובות וזוג הורים מזל ויום טוב, כולם תושבי העיר.
אימו מזל הינה סייעת מוערכת מאוד בגן לילדים עם צרכים מיוחדים בעיר. בני משפחתו מעידים עליו שהיה אהוב איש של שלום, כבוד ושמחה, נערץ ואהוב ע״י סביבתו, משפחתו וחבריו.
ראש העיר רז קינסטליך: "מאחורי בן יש סיפור וחיים שלמים שנגדעו ברגע. העיר ראשון לציון משתתפת בצערם של המשפחה היקרה וכואבת את נפילתו. בן – נזכור אותך כגיבור ישראל."
יהי זיכרו ברוך.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל REPORT@GAL-GEFEN.CO.IL