מצרכים:
1 קילו קמח לבן
40 גרם שמרים יבשים אינסטנט לאפייה (2 כפות שמרים יבשים) של 'מיה' תעשיות מזון
150 גרם סוכר
15 גרם מלח
100 מ"ל שמן זית
2 כוסות מים
ביצה
מצרכים למילוי:
1 בצל
500 גרם תרד קפוא
5 פטריות
200 גרם גבינת מסקרפונה
קורט מלח
קורט אגוז מוסקט
קורט פלפל שחור
אופן הכנת החלה:
מכניסים את כל המרכיבים למיקסר עם וו לישה לזמן של 10-8 דקות עד לקבלת בצק אחיד ורך. מפדרים משטח עבודה עם מעט קמח, עושים כדור מהבצק, משמנים אותו קלות ומכניסים לקערה גדולה, שאותה מכסים בניילון נצמד ומגבת. מתפיחים כשעה אחת ולאחר מכן מחלקים לכדורים של 70 גרם לכל כדור. את הבצק ממלאים במילוי (שהכנתו מופיעה למטה), סוגרים את הכדור יפה ומכניסים לתבנית סיליקון.
טורפים ביצה ושמים מעל לכל כדור שכבה דקה עם מברשת. לקישוט החלות ניתן לפזר קצח ושומשום. אופים כ- 30-20 דקות עד השחמה יפה.
אופן הכנת המילוי:
מטגנים במחבת את הבצל החתוך לקוביות עד להזהבה, מוסיפים את הפטריות, השום, התרד והתבלינים ומטגנים לעוד 8-5 דקות. מכניסים את התערובת לקירור למשך כ- 15 דקות. לאחר הקירור מוסיפים את גבינת המסקרפונה ומאזנים טעמים.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]