דף הבית / מתכונים / חלות במילוי תרד וגבינה

חלות במילוי תרד וגבינה

מצרכים:


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


1 קילו קמח לבן

40 גרם שמרים יבשים אינסטנט לאפייה (2 כפות שמרים יבשים) של 'מיה' תעשיות מזון

150 גרם סוכר

15 גרם מלח

100 מ"ל שמן זית

2 כוסות מים

ביצה

מצרכים למילוי:

1 בצל

500 גרם תרד קפוא

5 פטריות

200 גרם גבינת מסקרפונה

קורט מלח

קורט אגוז מוסקט

קורט פלפל שחור

 

אופן הכנת החלה:

מכניסים את כל המרכיבים למיקסר עם וו לישה לזמן של 10-8 דקות עד לקבלת בצק אחיד ורך. מפדרים משטח עבודה עם מעט קמח, עושים כדור מהבצק, משמנים אותו קלות ומכניסים לקערה גדולה, שאותה מכסים בניילון נצמד ומגבת. מתפיחים כשעה אחת ולאחר מכן מחלקים לכדורים של 70 גרם לכל כדור. את הבצק ממלאים במילוי (שהכנתו מופיעה למטה), סוגרים את הכדור יפה ומכניסים לתבנית סיליקון.

טורפים ביצה ושמים מעל לכל כדור שכבה דקה עם מברשת. לקישוט החלות ניתן לפזר קצח ושומשום. אופים כ- 30-20 דקות עד השחמה יפה.

 

אופן הכנת המילוי:

מטגנים במחבת את הבצל החתוך לקוביות עד להזהבה, מוסיפים את הפטריות, השום, התרד והתבלינים ומטגנים לעוד 8-5 דקות. מכניסים את התערובת לקירור למשך כ- 15 דקות. לאחר הקירור מוסיפים את גבינת המסקרפונה ומאזנים טעמים.

חלות במילוי תרד וגבינה

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

פילה מוסר. צילום: שרית גופן

פילה מוסר על מצע פירה