X

"קאמפ בהדרים": לראשונה ברחובות - סוגרים את הקיץ בקמפינג עירוני לכל המשפחה!

עיריית רחובות, באמצעות החברה העירונית והיחידה לסביבה וקיימות, תקיים לראשונה את אירוע "קאמפ בהדרים" - לילה מיוחד של קמפינג בפארק ההדרים, שיחתום את חופשת הקיץ עם שלל פעילויות לכל המשפחה. המשתתפות והמשתתפים ייהנו ממופעים, מסיבת לילה, תצפית כוכבים, לינה באוהלים וסדנת צ'י קונג עם הזריחה.

"קאמפ בהדרים": לראשונה ברחובות - סוגרים את הקיץ בקמפינג עירוני לכל המשפחה!
צילום: רון אוריאל

האירוע יתקיים ביום חמישי, 27.8.26, החל מהשעה 18:00 ועד לשעה 10:00 למחרת.

הכניסה לאירוע בהרשמה מראש ובתשלום סמלי בסך 30 ₪ למשפחה. ההרשמה בקישור >> https://did.li/hAsba

במהלך הערב יוכלו המשתתפות והמשתתפים ליהנות מסדנאות יצירה מחומרים טבעיים, פעילויות יוגה ואקרו יוגה להורים וילדים, משחקי חשיבה, מתחם מיוחד לתצפית כוכבים בשיתוף מכון ויצמן, ומגוון פעילויות נוספות.

על הבמה המרכזית יעלו מופעים לכל המשפחה, בהם מופע מיחזור ומופע תיפוף וקרקס, ולקראת סיום הערב תיערך מסיבת לילה לכל המשפחה. ברחבי הפארק יוצבו מחצלות ופינות ישיבה ובמקום יפעלו דוכני מזון בתשלום.

 רון אוריאלפארק ההדריםצילום: רון אוריאל

הבוקר ייפתח בפעילות צ'י קונג, ולאחריה תתקיים ארוחת בוקר משותפת, שתחתום את אירועי הקמפינג המשפחתי.

מספר המקומות מוגבל ומיועד לתושבות ותושבי רחובות בלבד. הכניסה למתחם האוהלים תתאפשר בליווי מבוגר בלבד.

ראש העיר, מתן דיל: "לראשונה ברחובות אנחנו מזמינים את משפחות העיר לחוויית קמפינג קהילתית ומיוחדת בפארק ההדרים - לילה של טבע, מופעים, פעילויות מגוונות וזמן איכות משותף. רצינו לאפשר למשפחות ליהנות מבילוי קצת אחר, נגיש לכל כיס, קרוב לבית, ובאחד מהמרחבים הירוקים היפים בעיר. מזמין את כולם להגיע עם אוהל ולהצטרף אלינו ללילה בלתי נשכח שיחתום את החופש הגדול".

 רון אוריאלפארק ההדריםצילום: רון אוריאל

סגן ראש העיר, מחזיק תיק שפ"ע, גנים ואיכות הסביבה: "אירוע 'קאמפ בהדרים' מביא לרחובות חוויית קיץ חדשה שמשלבת טבע, תרבות, יצירה ומוזיקה באווירה משפחתית. בנינו תוכנית עשירה שתלווה את המשתתפים מהערב ועד הזריחה ותאפשר לסיים את החופש הגדול בחוויה מגבשת, מקיימת ומהנה".

מנכ"לית החברה העירונית, אפרת צוקרמן: "רצינו להעניק למשפחות רחובות הרפתקה חדשה שלא התקיימה עד היום בעיר, הכוללת לילה שלם של קמפינג, מופעים, פעילויות וזמן איכות משפחתי. מהשביל הקסום ועד ליוגה בזריחה, כל פרט בתוכנית נבנה מתוך רצון ליצור חוויה משפחתית מיוחדת שתשאיר זיכרונות גם הרבה אחרי שהקיץ יסתיים".

סגן ראש העיר, מחזיק תיק שפ"ע, גנים ואיכות הסביבה, זהר בלום: "אירוע 'קאמפ בהדרים' מביא לרחובות חוויית קיץ חדשה שמשלבת טבע, תרבות, יצירה ומוזיקה באווירה משפחתית. בנינו תוכנית עשירה שתלווה את המשתתפים מהערב ועד הזריחה ותאפשר לסיים את החופש הגדול בחוויה מגבשת, מקיימת ומהנה".

 רון אוריאלפארק ההדריםצילום: רון אוריאל

באתר זה עשוי להופיע תוכן, לרבות תמונות, סרטונים ומידע, שמקורו ברשתות החברתיות ובמקורות פומביים,
בהתאם להוראות סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים, התשס"ח–2007.
אם אתם בעלי זכויות בתוכן שפורסם, או מייצגים אותם, אנא פנו אלינו באמצעות כתובת המייל [Manager@gal-gefen.co.il]
 כל פנייה תיבדק בהקדם, ובמידת הצורך יינתן קרדיט מתאים או שהתוכן יוסר, בהתאם לנסיבות.

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד