X

שוב רימון בלב רמת גן: פיצוץ עז החריד את רחוב ביאליק

רימון רסס הושלך אתמול, שלישי,לפנות בוקר לעבר מכון קוסמטיקה ברחוב ביאליק בעיר. לא היו נפגעים, אך נגרם נזק לרכוש. במשטרה בודקים אם מדובר בחלק מסדרת אירועים פליליים, לאחר שרימון נוסף הושלך לעבר ביתו של איש עסקים בעיר יומיים קודם לכן.

שוב רימון בלב רמת גן: פיצוץ עז החריד את רחוב ביאליק
צילום: דוברות משטרת ישראל
whatsapp

לילה של פחד ברחוב ביאליק ברמת גן. רימון רסס הושלך לפנות בוקר (שני), סמוך לשעה 05:30, לעבר מכון קוסמטיקה ברחוב, וגרם לפיצוץ עז שהעיר את תושבי האזור. למרבה המזל, האירוע הסתיים ללא נפגעים, אך נזק נגרם לרכוש.

עוצמת הפיצוץ והבהלה בקרב התושבים היו גדולות. "היה פיצוץ חזק מאוד. חשבנו שנפל טיל ברחוב ששוגר מאיראן. הייתה בהלה גדולה", סיפרו דיירים באזור, שתיארו רגעים של פחד וחוסר ודאות.

כוחות משטרה רבים הוזעקו למקום ופתחו בחקירה. חבלני המשטרה ושוטרי המעבדה לזיהוי פלילי אספו ממצאים מהזירה בניסיון להתחקות אחר מבצעי המעשה ולברר את נסיבות האירוע.

אלא שהמקרה ברחוב ביאליק אינו עומד לבדו. במשטרה בודקים חשד לקשר בין השלכת הרימון לעבר מכון הקוסמטיקה לבין אירוע נוסף שהתרחש בעיר יומיים קודם לכן, כאשר רימון רסס הושלך לעבר ביתו של איש עסקים ברמת גן. גם באותו אירוע לא היו נפגעים, אך נגרם נזק לרכוש.

כעת מנסים החוקרים לברר אם שני האירועים קשורים זה לזה, מה עומד מאחוריהם ומי הגורמים שהזמינו את המעשים. נכון למועד פרסום הידיעה, טרם נעצרו חשודים.

באתר זה עשוי להופיע תוכן, לרבות תמונות, סרטונים ומידע, שמקורו ברשתות החברתיות ובמקורות פומביים,
בהתאם להוראות סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים, התשס"ח–2007.
אם אתם בעלי זכויות בתוכן שפורסם, או מייצגים אותם, אנא פנו אלינו באמצעות כתובת המייל [Manager@gal-gefen.co.il]
 כל פנייה תיבדק בהקדם, ובמידת הצורך יינתן קרדיט מתאים או שהתוכן יוסר, בהתאם לנסיבות.

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד