X

סוף השבוע בחולון: ילד טבע בבריכה ושניים נפצעו בתאונה

סוף שבוע קשה בחולון: ילד בן 6 במצב אנוש אחרי שטבע בבריכה ציבורית בעיר. קודם לכן, נפצעו 2 גברים בתאונת אופניים

סוף השבוע בחולון: ילד טבע בבריכה ושניים נפצעו בתאונה
צילום: תיעוד מבצעי מדא

ביום שבת אחר הצהריים התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב איילון על ילד שנמשה מהמים בבריכה ציבורית בחולון.  חובשים ופרמדיקים של מד"א יחד עם צוותי רפואה של איחוד הצלה, העניקו טיפול רפואי וביצעו פעולות החייאה ממושכות בילד בן 6 שנפגע אנוש. במהלך הפינוי אל בית החולים, ליבו של הילד שב לפעום.

חובש מיחידת האופנועים של מד"א עמית יהודאי וחובש רפואת חירום במד"א ערן כרמל, סיפרו: "ראינו את הילד כשהוא שוכב ליד הבריכה, מחוסר הכרה, ללא דופק וללא נשימה כאשר המצילים מבצעים בו פעולות החייאה. המשכנו במתן טיפול רפואי מציל חיים ופינינו אותו לבית החולים תוך כדי פעולות החייאה, כשמצבו קריטי ואנחנו נלחמים על חייו."

אלכס קיחל ושלמה רבי חובשי איחוד הצלה מסרו: "בסיוע חובשים נוספים וצוות ניידת טיפול נמרץ ביצענו בו פעולות החייאה ממושכות, ולאחר שלמרבה הנס ליבו שב לפעום הוא פונה לבית החולים וולפסון במצב קשה".

באירוע נוסף שעות בודדות קודם לכן, התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב איילון, על 2 רוכבי אופניים חשמליים שנפצעו במהלך רכיבה ברחוב התנאים בחולון. חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו טיפול רפואי ופינו לבי"ח וולפסון, 2 גברים כבני 30 במצב בינוני, עם חבלות בראש ובגפיים.

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד