שגריר גרמניה ביקר בוולפסון
שגריר גרמניה בישראל ביקר במרכז הרפואי וולפסון והתרשם מפעילות הצוותים הרפואיים וארגון ״הצל ליבו של ילד״
- מערכת האתר
- כ"ג ניסן התשפ"ה

שגריר גרמניה בישראל, מר סטפן זייברט, ביקר החודש במרכז הרפואי וולפסון בחולון.
במהלך הביקור התרשם השגריר מהפעילות הרפואית הענפה והייחודית במרכז, ובפרט מפעילותה של עמותת ״הצל ליבו של ילד״ ומהעשייה פורצת הדרך בתחומי רפואת הילדים וקרדיולוגיית הילדים. הוא נפגש עם צוות הנהלת המרכז ורופאיו הבכירים שמתנדבים בעמותה, בהם ד"ר שגיא אסא, מנהל היחידה לקרדיולוגיה פולשנית בילדים; ד"ר רחלי שיאון, מנהלת היחידה לטיפול נמרץ ילדים; ד"ר יובל דאדון, סמנכ"ל המרכז הרפואי; וד"ר אלונה ראוכר שטרנפלד, מנהלת היחידה לקרדיולוגיית ילדים.

במהלך הביקור, השגריר זייברט הביע את התרשמותו מהפעילות הרפואית וההומניטרית של המרכז הרפואי וולפסון, במיוחד בתחום קרדיולוגיית הילדים והטיפול במומי לב מולדים. הוא ציין את החשיבות של שיתופי פעולה בין-לאומיים בתחום הרפואה והביע תקווה להמשך הקשרים הפוריים בין גרמניה לישראל בתחום זה.
מנכ"לית המרכז הרפואי וולפסון, ד"ר ענת אנגל, בירכה את השגריר על ביקורו וציינה: "הביקור הוא עדות לחשיבות שיתוף הפעולה הבינלאומי ולמחויבותנו לקידום בריאות ברמה המקומית והעולמית."