X

לבלות בחורף? רק בבר מסעדה רמבלה חולון

במקום להיתקע בפקקים ולחפש חניה בתל אביב, בואו לרמבלה ותרגישו בניו יורק: העיצוב, הקוקטלים, הטעמים והמנות

לבלות בחורף? רק בבר מסעדה רמבלה חולון
צילום: בתי לוין

רמבלה, בר מסעדה בלב חולון, אוחז בכל מה שצריך כדי להביא בשורה קולינרית ווויב צעיר כזה שכולם ירצו לבלות בו, גם בחורף ואולי במיוחד בחורף. עם חניה צמודה ומסודרת, עיצוב נקי של בר ניו יורקי, מוזיקה עם סאונד נכון, כזו שתהנו ממנה וגם תוכלו לדבר, קוקטלים יפים ומושקעים של מיקסולוג ומנות איזה מנות מושלמות, בואו רעבים ולא ביום שהחלטתם על דיאטה.

הגענו מספר חברים לשמוע על מה כולם מדברים, ובשעה שבע בערב המקום היה שוקק חיים כאילו עשר בלילה לפחות, כי כמו בקסם ואולי לא בקסם, כי אם בהשקעה בכל הפרטים,מגיעים להרבה בליינים.

אז אם בא לכם ערב חברים, יום נישואין, דייט או סתם לחגוג, זה המקום הכי שווה שתמצאו, והוא לא בתל אביב אלה בחולון!

 

אז מה בתפריט?

במנות הפתיחה כמו שאומרים אצלנו ככה לנשנוש תמצאו את הפוקצ'ה אליטליו - פוקצ׳ה בתנור אבן, קרם חצילים, סלסה עגבניות ושמן זית 34 ₪ / צלחת חריפים ומאזטים - פלפלים חריפים, שום קונפי, זיתים יווניים, עגבניות מגורדות, קרם לימון ועלי מיקרו 24 ₪

 

למנות ראשונות בחרנו את הקרפצ'יו פלפלים פלפל שושקה שרוף, פלפל ירוק חריף, אורגנו טרי, גבינת פטה שקדים ופניני בלסמי 54 ₪  וסומק 54 ₪ / שרי שרינג עגבניות שרי צבעוניות, גספאצ'ו מלפפון, עשבי תבלין, שום קונפי, קרם בלסמי, פרמז'ן קשיו ולימון 58 ₪ / וסלט קיסר חסה לאליק, בצל סגול, רוטב קיסר, פרמז'ן קשיו וקרוטונים 58 ₪  (תוספת חזה עוף - 15) .

הכל היה טעים, צבעוני ומלא בטעמים בפה, זה לצד היין והקוקטלים שהזמנו היה מושלם, אבל רגע נמשיך כי יש גם ראשונות בשר ודגים ועל הטרטר פילה בקר פילה בקר קצוץ עם החרדל, בצל סגול, צלפים, צ'ילי אדום, קונפי חלמון וקרוסטיני סלק אל תפספסו (65 ש"ח) וגם את הסיגר דגים עלי סיגר פריכים במילוי מוסר קצוץ בסכין, גרידת לימון, כוסברה וצ'ילי ירוק מוגש עם איולי פחם ואריסה 62 ₪  |  תוספת לדיל 7 ₪ חובה ממש

יחצסיסבצהצילום: יחצ

כשהגענו לעיקריות כבר היינו כמעט פול אז החלטנו לחלוק,  אנחנו בחרנו את הבורגר אנטריקוט - 200 גרם מבשר אנטריקוט מובחר, לחמניית דלי, איולי טרטר, חסה, עגבניה, בצל סגול ומלפפון חמוץ. מוגש עם צ'יפס (ניתן להזמנה עם לחמניה ללא גלוטן) 85 ₪ שמגיע עם תוספות מפתיעות לבחירה ובנוסף לברק שלם פתוח בגריל עם סלט עגבניות חריף – 119 ₪

יחצ.צילום: יחצ

 

המחירים הוגנים לחלוטין והשירות מדהים!

אל תוותרו על הקינוחים שלמרות שהם פרווה הם טעימים בטרוף:  הקראק פאי קלאסי  52 ₪  פאי קרנצ'י של גרנולה, טופי וקרמל. מוגש על רוטב פיסטוק וקרם וניל היה מושלם

bayderkstudioאלכוהול משובחצילום: bayderkstudio

ועכשיו כמה מילים על הקוקטלים שנבנו על ידי המיקסולוג - גבי גרשאטור (גבי מיקסולוג'י) המוכר כאחד המיקסולוגים המובילים בישראל ושיצר במקום תפריט קוקטיילים מקורי, מפתיע וייחודי למסעדה לצד קוקטיילים קלאסיים, והכל כדי ליצור אווירה חמה ומזמינה המתאימה למקום.

אז הנה חלק מתפריט האלכוהול למביני עניין שמחירם ב55 שקלים.

Penelope,  ג'ין, ורמוט לבן, קציפת חלבון, תמציות ביתיות של סברס ואגסים עם מלפפון, הל ופרחי בר

Cheers, ג'ין, חליטת קיווי ווניל, לימונים וחמוציות

  Por la Vida  אוזו עם סירופ מלפפונים ביתי על בסיס דבש, פסיפלורה וטוניק ים תיכוני

בנוסף תמצאו יין לבן, רוזה, אדום, שאטו ועוד 

 

מסעדת רמבלה – הרוקמים 2 (בניין קמפוס אמות), חולון.

 

שעות פעילות:

ראשון עד רביעי: מהשעה 11:00 עד 23:30

חמישי: 11:00 – 00:30

מוצ"ש: 19:00 – 00:30

כשרות: רבנות חולון

חניה חינם מקורה בצמוד 

לפרטים והזמנות: 055-9989958

ניתן לסגור אירועי בוטיק במקום עד 100 איש .