לא קל בכלל להיות מקוריים במטבח בכל מה שקשור למאכלי חג החנוכה. איך הופכים את הסופגניות למעדן מפנק? באדיבות מושבניק עד הבית: אתר לרכישת פירות וירקות ישירות מן החקלאי מצרכים: 480 גרם בצק עלים 1 ביצה 4 פירות טריים חתוכים לבחירה 1 כף מים 3 כפות סוכר רכיבים לזיגוג הלימון: רבע כוס מיץ לימון כוס 1 אבקת סוכר אופן הכנת הסופגניות: מחממים תנור ל-180 מעלות ומניחים נייר אפייה על תבנית. על משטח עבודה מקומח, משטחים את הבצק וחותכים ל-24 עיגולים. מניחים מעט פירות במרכז 12 מהעיגולים ומפזרים מעליהם מעט סוכר. מברישים את השוליים של העיגולים עם הפירות בתערובת של המים והביצה, מניחים מעליהם את 12 עיגולי הבצק שנותרו ומהדקים את השוליים בעזרת מזלג. מורחים את תערובת הביצה והמים שנותרה על עיגולי הפירות, מניחים אותם על תבנית האפייה ומכניסים לתנור למשך 15 דקות, או עד שהם יזהיבו. בינתיים מכינים את זיגוג הלימון. אופן הכנת זיגוג הלימון: מכניסים את הרכיבים לקערה, מערבבים היטב. לאחר הוצאת הסופגניות מהתנור, מזגגים כל אחת מהן בתערובת ומקשטים בפירות חתוכים.