X

עוגת אגוזים וקינמון עם דבש

  • י"ח אלול התשפ"א
צילום: בן ווינבר
אם אתם אוהבים אגוזים אז אתם מוכרחים לנסות את העוגה הבאה זוהי עוגת אגוזים וקינמון עם תוספת דבש, רכה, לחה ונהדרת לקפה לקינוח ארוחת החג באדיבות מימי נאמן שייך, מרשת "מאפה נאמן"   2 תבניות אינגליש קייק מצרכים: 3 ביצים 50 גרם דבש 1 כפית תמצית וניל 1 כפית קינמון טחון קורט מלח 125 גרם סוכר חום כהה מכל יוגורט 3% שומן 175 גרם קמח 50 גרם אגוזי מלך טחונים 1/2 כוס שמן 2 כפיות אבקת אפייה 4 כפות שקדים פרוסים 2 כפות סוכר דמררה   אופן ההכנה: מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבניות. מערבבים בקערה ביצים, דבש, קינמון, סוכר חום מלח, וניל, יוגורט ושמן עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים, אגוזים טחונים קמח ואבקת אפייה ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה. מחלקים את הבלילה לשתי 2 התבניות ומפזרים מעל כל תבנית סוכר דמררה ואת השקדים הפרוסים. מכניסים לתנור ואופים במשך 35-40 דקות או עד שנועצים קיסם במרכז העוגות והוא יוצא עם פירורים לחים. לאחר שהעוגה מוכנה מקררים לחלוטין בטמפרטורת החדר.   הצעת הגשה: 2-3 כפות דבש, מחומם קלות על גבי העוגה לפני ההגשה.      
עמוד הבית ראשי אוכל ראש השנה עוגת דבש

art