X

אנרגיות טובות

למרות שהקרינובר הרגיש לא להיט (אחרי הזריקה השלישית), החלטנו לא לוותר על ביקור בבר האוסקר ווילד במתחם עזריאלי בחולון. האנרגיות השמחות של המקום נתנו לו כוח להנות מהמקום ומהאוכל

  • י"ז אלול התשפ"א
חציל בלאדי שרוף. צילום: אפיק גבאי
הזריקה השלישית או יותר נכון ההשפעות שלה, תפסו את הקרניבור לא מוכן. ביום רביעי בערב, כמעט 24 שעות לאחר הזריקה, מצבו של הקרניבור היה ככה ככה. מאחר וידענו שאנחנו נוסעים לחולון לבר האירי- האוסקר ווילד, הוא הודיע כי אין צורך לבטל והוא ייקח כדור וירגיש כמו חדש. אז אמר. בשעות הערב התחלנו בנסיעה דרומה שלמרבה השמחה עברה במהירות. תנועה כמעט לא הורגשה ותוך 45 דקות (זמן שיא) הגענו למתחם עזריאלי הפתוח. חלק מהמסעדות במתחם רחב הידיים היו מלאות וחלק ריקות לחלוטין, אנחנו הגענו לאוסקר ווילד ובחרנו כמו כל הסועדים שהיו די רבים ומאוד מגוונים, לשבת בחוץ, מתחת לשרשראות האורות, עם הבריזה (כן בריזה!) הנעימה והפליילסיט המושלם שכלל את כל הקלאסיקות משנות ה-70, 80, וה-90. האמת שהרגשנו מעט כמו בבר מגניב באירופה. אז וייב טוב היה, ואפילו הקרניבור התחיל לשאוב אנרגיות מחודשות והתעניין במנות החדשות שמציעים במקום (אשר לשם כך הגענו), רגע לפני, בחרנו קוקטייל לפי המלצת המלצר: CARIBBEAN  MULE: קוקטייל קייצי על בסיס רום לבן ופירות טרופיים, מתקתק עם סגירה של ג'ינג'ר אייל  (48 ₪) שהיה מושלם- מתקתק במידה סבירה ומאוד מרענן, מתאים בול לערב קיץ.  
כבד קצוץ. צילום: אפיק גבאיצילום: כבד קצוץ. צילום: אפיק גבאי
כבד קצוץ. צילום: אפיק גבאי   עברנו לאוכל והתחלנו עם החציל בלאדי שרוף: חציל קלוי על הגריל, מוגש על טחינה בליווי גרגרי חומוס, מוגש לצד לחם כפרי (39 ₪), כבד קצוץ: מוגש לצד לחם כפרי וריבת בצל (39 ₪), וצלחת של סלמון מעושן, טוסטונים וסלט פיקנטי (58 ₪). כל המנות בהתאם למקום, היו פשוטות, טובות וגדולות. אין אומנם בשורה קולינרית אבל אנחנו נהנינו ובמיוחד מהכבד שהיה עשוי מצויין ומוגש בטוב טעם. לעיקרית אני לקחתי את ההמבורגר הצמחוני- ביונד מיט שמוגש עם צ'יפס (58 ₪) והקרניבור בחר בחרבות פרגית אירית: שיפודי פרגית בתיבול אירי, מוגש עם סלט גינה בליווי בטטה אפויה ברוזמרין (65 ₪). המנה של הקרניבור הייתה ענקית עם סלט גדול וסופר מושקע שזה שינוי מרענן לעומת כל הסלטים הנילווים והדי עלובים שבד"כ מקבלים במנות מהסוג הזה. אצלי ההמבורגר היה טעים, אבל הוא היה קטן בצורה משמעותית מהלחמנייה וגם, בלחמנייה לא נמרח שום רוטב ולכן הכל היה די יבש. זאת הסיבה שפשוט הוצאתי את הקציצה מהלחמנייה ואכלתי בנפרד. מהרגע שהגיעו העיקריות, ראיתי שהשפעת הכדור הולכת ומתפוגגת ולכן ויתרנו על הקינוחים (למרות שהבנו שיש כמה שווים במיוחד כמו הקראק פאי הפופולרית) ומיהרנו הבייתה להשכיב את הקרניבור לישון. שורה תחתונה: בר מקומי מגניב עם תפריט של מסעדה, שפונה לכל הקהלים ולכל הטעמים.   אוסקר ווילד רחוב הרוקמים 26, חולון  www.o-w.co.il,  03-7785550  
מסעדות ובתי קפה אוכלים בחוץ עזריאלי אוסקר ווילד

art