מחפשים מתכון לסלט צבעוני, בריא ומושלם לאירוח? קבלו סלט עשיר וצבעוני שעושה שמח על השולחן. באדיבות רשת "נוי השדה" והשף רותם צוצו מצרכים: 2 ראשי כרובית 1/3 כוס שקדים קלופים 1/3 כוס חמוציות מסוכרות 6 גבעולים של בצל ירוק 1/3 כוס פקאנים מסוכרים לרוטב: 1/4 כוס שמן זית כף מיונז מיץ מלימון שלם קורט מלח ופלפל אופן ההכנה: מפרידים לקערה גדולה את הכרובית לפרחים קטנטנים, מוסיפים לקערה את השקדים הקלופים והחמוציות, שוברים את הפקאנים לחתיכות גסות ומוסיפים לקערה, מכינים את הרוטב, שופכים לקערה, מערבבים היטב ומגישים.