X

שניצלונים בציפוי בצק בירה

  • ב' כסלו התשע"ח
מצרכים לבצק בירה: 1/2 ליטר בירה 250 גרם קמח 1/2 כפית שום כתוש פלפל שחור גרוס לפי הטעם מלח לפי הטעם 2 כפיות שומשום (בזמן הוצאת המנה) מצרכים להכנת העוף: 1 ק"ג חזה עוף חתוך חופן שומשום שחור ולבן מצרכים למרינדה: 100 מ"ל שמן סויה מעט מלח מעט פלפל 1/2 כפית שום כתוש אופן ההכנה מערבבים את מצרכי המרינדה, משרים את נתחי העוף למשך שעתיים. אופן הכנת בצק בירה: בתוך קערה שמים את הבירה, תוך כדי ערבוב, שופכים את הקמח, מערבבים היטב עד לכדי תערובת די סמיכה. מוסיפים את השום, המלח והפלפל. מרתיחים שמן בסיר. על נתחי העוף יוצקים את בצק הבירה, מערבבים יחד עם השומשום, מכניסים בזהירות לתוך השמן, מטגנים עד לצבע זהוב ומגישים.
צילום: יח"צ
אוכל מתכונים

art